Виробниче навчання

Група №13 "Кухар, офіціант, бармен"

1. ''Приготування страв з яєць та сиру'' (перейти)

2. ''Приготування страв з варених овочів''

3. ''Приготування страв з припущених овочів'' (перейти)

Група №24 "Кухар, кондитер"

1. Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (перейти)

2. Приготування дріжджового тіста опарним способом: ватрушки з сиром

3. Приготування дріжджового тіста опарним способом: булочки цукрової.

Група №1 "Кухар"

1. "Приготування пісочного тіста та виробів з нього. Приготування французького пирога "Кіш Лорен"

2." Приготування дріжджового тіста. Приготування тортильї" (перейти)

3."Приготування бісквітного тіста. Приготування печива "савоярді"

4."Приготування страв лікувально-профілактичного харчування. Приготування супу-пюре з пастернаком"

5. "Приготування омлету з білків на пару"

6."Приготування страв дієтичного та дитячого харчування. Сирна запіканка з фруктами"

Тел.: (093) 552-12-27
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати