Виробниче навчання
Група №13 "Кухар, офіціант, бармен"
1. ''Приготування страв з яєць та сиру'' (перейти)
2. ''Приготування страв з варених овочів''
3. ''Приготування страв з припущених овочів'' (перейти)
Група №24 "Кухар, кондитер"
1. Приготування
дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього (перейти)
2. Приготування дріжджового тіста опарним способом: ватрушки з сиром
3. Приготування дріжджового тіста опарним способом: булочки цукрової.
Група №1 "Кухар"
1. "Приготування пісочного тіста та виробів з нього. Приготування французького пирога "Кіш Лорен"
2." Приготування дріжджового тіста. Приготування тортильї" (перейти)
3."Приготування бісквітного тіста. Приготування печива "савоярді"
4."Приготування страв лікувально-профілактичного харчування. Приготування супу-пюре з пастернаком"
5. "Приготування омлету з білків на пару"
6."Приготування страв дієтичного та дитячого харчування. Сирна запіканка з фруктами"